Δελτίο Τύπου Αθλητικού Τμήματος LASER

Η αθλήτρια του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας Χριστίνα Μένη πρωταγωνίστησε στη διοργάνωση του Open Πανελληνίου Διασυλλογικού Αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ-ΦΙΛΙΑΣ» από το Ν.Ο.Ε.Φ. το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου.

Σε έναν αγώνα που επικράτησαν οι ασθενείς άνεμοι η αθλήτρια του Ν.Α.Ο.Βούλας κατάφερε να ανεβεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία IlCA4 κοριτσιών και να κατακτήσει την 5η θέση στη γενική κατάταξη σε σύνολο 65 αθλητών.

Ο αθλητής του Ν.Α.Ο.Βούλας Ευάγγελος Κουκούδης μετά από 6 συνολικά ιστιοδρομίες στην κατηγορία IlCA6, μια κατηγορία με πολύ μεγάλο συναγωνισμό κατάφερε να τερματίσει στην 11η θέση σε σύνολο 36 αθλητών.

Πολύ καλές εμφανίσεις  πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Ν.Α.Ο.Βούλας: Δανάη Μιχάλαινα, Χρήστος Τσαβδαρίδης, Χανδρινού Χριστίνα και Ρόζης Γιώργος.

Συγχαίρουμε συνολικά τους προπονητές του Ομίλου μας κ. Γιώργο Φλωρίδη, κ. Πάχο Παπαστεφάνου και κ. Γιώργο Γεωργαλά οι οποίοι ανταποκρίνονται με ιδιαίτερη επιτυχία στο έργο τους και προετοιμάζουν κατάλληλα τους αθλητές του Ν.Α.Ο.Βούλας έτσι ώστε να είναι πάντα σε αγωνιστική ετοιμότητα και να διακρίνονται.

Η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων

Ιωάννα Βαμβακάρη