ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Συνέχεια των επιτυχών στον  Ναυτικο Αθλ. Ομιλο  Βούλας,   το σκαφος   ΄΄ΑΦΡΟΕΣΣΑ΄΄ πήρε την πρώτη  θέσηoverall  στη κατηγορία  ORC club  στον ιστιοπλοϊκο  αγώνα  της   27ης Διεθνους Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2016  δίνοντας μια  ακόμα  νίκη αμέσως μετα την επιτυχία του  στο ραλυ Κυκλάδων.Τα μελη .. Κωστης Βενετσάνος  , Χριστινα Γκουντελiα,  Χριστινα Καρδαμη  και  κυβερνητης   Κωστας  Γκρετσος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Ν.Α.Ο.Β. ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΣΚΑΦΟΣ : AFROESSA Κυβερνήτης : Κωνσταντίνος Γκρέτσος

Λαμπρή εμφάνιση έκαναν τα σκάφη του ΝΑΟΒ και στους πρόσφατους αγώνες ανοικτής θάλασσας του 22ο Διεθνή ιστιοπλοϊκού αγώνα «ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2016» “Cyclades Regatta 2016” που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας από τις 3 έως τις 10 Ιουλίου 2016 στην θαλάσσια περιοχή των Κυκλάδων. Ο στόλος εκκίνησε από την Κέα, έπλευσε ως τον πρώτο σταθμό τη Νάξο, εν συνεχεία κατευθύνθηκε στην Κίμωλο, από εκεί συνέχισε προς Σίφνο για να καταλήξει στο νησί της Κύθνου όπου ήταν και ο τερματισμός της διοργάνωσης. Από τον όμιλό μας συμμετείχαν συνολικά πέντε σκάφη. Στην κατηγορίας ORC CLUB 1το σκάφος ALKYON με κυβερνήτη το Γιώργο Λούντρα πήρε την δεύτερη θέση και το ATHINA με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Αλυσανδράτο την Τρίτη.

Την σημαντικότερη διάκριση όμως πήρε σκάφος AFROESSA με κυβερνήτη τον Κώστα Γκρέτσο που κατέκτησε την πρώτη θέση υποκατηγορίας ORC CLUB 1 αλλά και την πρώτη θέση γενικής κατάταξης στην κατηγορία ORC CLUB σε σύνολο 33 σκαφών.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους κυβερνήτες και τα πληρώματα !!!

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ