ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Laser

 

ΓΕΜΙΣΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΠΑΝΙΑ LASER Ο ΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΒ

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του ΝΑΟΒ Βούλας στον διασυλλογικό αγώνα κατηγορίας σκαφών Laser, τον οποίο διοργάνωσε στις 26-27/11/2016 σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των σκαφών στη θάλασσα. Συγκεκριμένα πάνω από 100 σκάφη Laser Radial και 4,7 από 19 ιστιοπλοϊκούς Ομίλους από όλη την Ελλάδα φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒ και έλαβαν μέρος σε έναν εξαιρετικό αγώνα, με τη συμμετοχή παγκόσμιων και πανελλήνιων πρωταθλητών της κατηγορίας.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες αλλά η εμπειρία του Προέδρου της Επιτροπής Αγώνα, κ. Ευάγγελου Παύλου, καθώς και οι καίριες αποφάσεις του, διατήρησαν σε υψηλό επίπεδο την διεξαγωγή των ιστιοδρομιών όπως και την ασφάλεια των αγωνιζομένων μετά την εμφάνιση της δυνατής καταιγίδας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 5 ιστιοδρομίες και στις δυο κατηγορίες σκαφών.

Στην στεριά, η άψογη συνεργασία της Επιτροπής Αγώνα με τον κ. Ζαργιαννάκη Κωνσταντίνο είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ενημέρωση όλων των προπονητών σχετικά με τα αποτελέσματα.

Η Αθλήτρια του ΝΑΟΒ, Σμυρνιούδη Βικτωρία, έκανε και πάλι την εμφάνιση της στο βάθρο στην 2η θέση συμπληρώνοντας την τριάδα των νικητών με πρώτη την Νικολάου Άννα (ΝΟΚΒ) και τρίτη την Νικολάκη Κατερίνα (ΝΟΚ) στην κατηγορία Laser 4,7, ενώ δυναμική εμφάνιση έκαναν οι υπόλοιποι αθλητές του ομίλου μας. Πιο συγκεκριμένα στα Laser 4,7 η Μαρίνα Καγιαλή με την 4η θέση στα κορίτσια και Νικόλαος Γκιώνης στην 6η θέση στα αγόρια.

Στα Laser Radial ο Παναγιώτης Τσιολακίδης με την αγωνιστική του επιμονή μπαίνει στην πρώτη δεκάδα και είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσει στους επομένους αγώνες, όπως και ο Σμυρνιούδης Πολυχρόνης μόλις εκπληρώσει τις σχολικές του υποχρεώσεις.

Οι Πόρτολου Βαρβάρα και Φριτζελάς Αντώνης έδειξαν τεράστια δείγματα αγωνιστικής βελτίωσης και θα συμπληρώσουν τις επιτυχίες του ομίλου μας γι΄ αυτήν την αγωνιστική χρονιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ομίλους για την συμμετοχή τους καθώς και τον χορηγό μας Sailing and More.

Ο ΝΑΟΒ την Κυριακή 27/11/16 απένειμε έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και ο χορηγός S & M τους προσέφερε δώρα.

Αθλήτριες : Α. Νικολάου(ΝΟΚΒ), Β. Σμυρνιούδη (ΝΑΟΒ) και Κ. Νικολάκη (NOK) καθώς και ο Έφορος Λιμένος του ΝΑΟΒ κ. Χ. Κατέκος.

 

 

LASER 4,7

1Η ΝΙΚΗ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΣΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΑΟΚΘ

2Η ΝΙΚΗ ΑΓΟΡΙΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΝΟΠΦ

3Η ΝΙΚΗ ΑΓΟΡΙΩΝ ΜΟΝΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΣΕΑΝΑΤΚ

1Η ΝΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΝΑ ΝΟΚΒ

2Η ΝΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΑΟΒ

3Η ΝΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΚ

LASER RADIAL

1Η ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΒ

2Η ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΧΟΥΣΙΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΟΒ

3Η ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΖΑΜΜΙΤ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΝΟΒ

1Η ΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΑΚΙΔΗ ΝΑΝΟΥ ΝΟΒ

2Η ΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΝΟΔ

3Η ΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΖΑΜΜΙΤ ΜΙΡΕΛΑ ΝΟΒ