Πρόκριση Αθλητών του ΝΑΟΒ στην Προεθνική Ομάδα

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας έδωσε το παρών με 16 αθλητές στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2021 στην κατηγορία Optimist που έλαβε χώρα από τις 19 έως 23 Μαΐου 2021 στο Athens International Sailing Center.

Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω πανδημίας με ακύρωση του μεγαλύτερου μέρους του αγωνιστικού προγράμματος και με τις ιδιαίτερες συνθήκες προπόνησης το Περιφερειακό Πρωτάθλημα αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητικό για τους 216 αθλητές από 18 Ομίλους της περιφέρειας καθώς όλοι οι αθλητές δοκιμάστηκαν τόσο με συνθήκες δυνατού αέρα και κύματος όσο και σε συνθήκες μπουνάτσας.

Ο Ν.Α.Ο.Βούλας είναι υπερήφανος για όλους τους αθλητές του καθώς κατέβαλαν τη μέγιστη προσπάθεια με αποτέλεσμα 2 αθλητές μας (Κουκούδης Βασίλειος 10ος και Τουρνής Γιάννης 11ος) να έχουν εξασφαλίσει την θέση τους στον αγώνα πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα Optimist ενώ η Μιράντα Παπαδάκη περιμένει κι εκείνη να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα προκειμένου να πάρει κι εκείνη το εισιτήριο της. Πολλά συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους 13 αθλητές μας για την εξαιρετική τους προσπάθεια.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους Προπονητές μας κ. Παπαστεφάνου και κ. Γεωργαλά, για την εξαιρετική δουλειά που καταβάλουν έτσι ώστε τα παιδιά της ομάδας Optimist του Ν.Α.Ο.Βούλας να είναι πάντα σε αγωνιστική ετοιμότητα και να πρωταγωνιστούν.