Σμυρνιούδη αφιέρωμα

Η Αθλήτρια του Ν.Α.Ο.Β. ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αποχαιρετά την κατηγορία Laser 4.7 καταλαμβάνοντας την 15η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βέλγιο το 2017. Συνεχίζει την προσπάθειά της και τις επιτυχίες της  στην νέα της πλέον  Ολυμπιακή κατηγορία Laser Radial  έχοντας ήδη από πέρσι  καταφέρει να διακριθεί και να είναι μέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Η ίδια αναφέρει:

Κάνοντας μια αναδρομή στην προηγούμενη αγωνιστική μου χρόνια με επιτυχίες και κατάκτηση μεταλλίων ξεκίνησε το νέο μου  αγωνιστικό πρόγραμμα 2016-2017  και  κατάφερα να βρίσκομαι, σε όλους σχεδόν τους αγώνες που έχουν διεξαχθεί στη χώρα μας, στα βάθρα καταλαμβάνοντας την 1η ή 2η θέση στα κορίτσια στη κατηγορία Laser 4.7.

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να  βάζω ακόμα υψηλότερους στόχους και να προσπαθώ να τους κατακτώ

Έτσι συμμετείχα στον αγώνα Athens Eurolymp Week 2017 που διεξήχθη 6 – 12 Μαρτίου 2017 και ήταν και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία  Laser RDL αλλά και αγώνα που από αυτόν θα γίνονταν η συγκρότηση της Εθνικής ομάδας στη εν λόγω Ολυμπιακή κατηγορία. Κατάφερα να διακριθώ και να καταλάβω τη 2η θέση Νέων Γυναικών και την 2η θέση Κορασίδων και έτσι να αποτελώ μέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στην κατηγορία Laser RDL για το  2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά την  σημαντική μου επιτυχία  στην Εθνική ομάδα Laser Radial αποφάσισα τελευταία στιγμή  να αγωνιστώ στον αγώνα «Παστρικάκεια 2017»που  διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, με την συνδρομή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς (ΙΟΠ) και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (ΝΟΕ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ)  στις 6 και 7 Μαΐου 2017 στο Φαληρικό όρμο στη κατηγορία LASER radial, αν και δεν ήταν η κανονική μου κατηγορία, παρόλα αυτά ανέβηκα στο βάθρο των νικητών   καταλαμβάνοντας  την 3η θέση.

 

 

 

 

 

Πέρα όμως από τις συμμετοχές μου σε αγώνες  στην Ελλάδα συμμετείχα στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Laser 4.7 που διεξήχθη  στη  Murcia  στην Ισπανία στις 15-22 Απριλίου 2017 (2017 European Laser 4.7 Youth Championships-  Los Alcazares, Murcia) εκπροσωπώντας την χώρα μας με αρκετά καλά αποτελέσματα έχοντας κάποιες ατυχίες -που με έκαναν να μην μπορέσω να αγωνιστώ μια μέρα- κατάλαβα την 34η θέση στην Ευρώπη.

 

 

 

 

 

 

Επίσης συμμετείχα, αν και πρώτη φόρα στο εξωτερικό,  στην ανώτερη κατηγορία από αυτή που αγωνιζόμουν κανονικά και κάτω από πολύ  δύσκολες καιρικές συνθήκες στον Πανευρωπαϊκό αγώνα   Laser Rdl U19 που διεξήχθη στην Gdynia  στη Πολωνία στις 6-13 Ιούλιου(Laser Radial Youth European Championship & Trophy 2017 6-13 July 2017,  Gdynia, Poland) όπου ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και απέκτησα πολλά εφόδια για τις ακόλουθες χρονιές μιας και επίσημα από φέτος αυτή θα είναι η νέα μου κατηγορία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αμέσως μετά έφυγα από Πολωνία, σε ένα πολύωρο ταξίδι για Βέλγιο, για να παρευρεθώ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser 4.7  Nieuwpoort /Βέλγιο που διεξήχθη από 16-24 Ιουλίου 2017  όπου συμμετείχαν οι καλύτεροι ιστιοπλόοι από όλο τον κόσμο κι έτσι τέλειωσα την αγωνιστική μου πορεία στο Laser 4.7  καταλαμβάνοντας  την 15η θέση.

Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε η περσινή αγωνιστική μου χρόνια 2016-2017 αφήνοντας πολλές επιτυχίες για να πάρω δύναμη και να συνεχίσω την προσπάθειά μου καθώς η συνεχής βελτίωση των δυνατοτήτων μου  είναι αναγκαία ειδικά στη νέα Ολυμπιακή μου κατηγορία που είναι αρκετά πιο απαιτητική. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η φετινή μου χρόνια, είναι μια χρονιά μεγάλων απαιτήσεων για μένα αφού είμαι  και μαθήτρια της Γ λυκείου και μέσα στις προτεραιότητές μου είναι και η εισαγωγή μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω πανελληνίων εξετάσεων , παρόλα αυτά όμως θα προσπαθήσω να συμμετέχω όσο μπορώ σε περισσότερους αγώνες  και να έχω και φέτος αξιόλογες επιτυχίες στη νέα μου κατηγορία.

H νέα    αγωνιστική χρονιά 2017-2018 ξεκίνησε με     επιτυχίες για την αθλήτρια   του      Ν.Α.Ο.Β.  Σμυρνιούδη Βικτωρία –Παρασκευή   στη νέα της  αγωνιστική κατηγορία  Laser Radial.

Πιο  συγκεκριμένα :

  • Στις 26-28 Αυγούστου 2017 ανέβηκε  στο βάθρο και  κατέλαβε την 1Η ΘΕΣΗ στη κατηγορία Γυναικών LASER Radial  στο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 Open  που διεξήχθη στην Κύπρο στο  κέντρο Ιστιοπλοϊκών αγώνων στη Λεμεσό.

 

 

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα:

1η ΘΕΣΗ ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Ν.Α.Ο. ΒΟΥΛΑΣ
2η ΘΕΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΟΥΙΖΑ -Ν.Ο.ΛΕΜΕΣΟΥ
3η ΘΕΣΗ ΜΑΚΡΗ  ΜΑΡΙΛΕΝΑ -Ν.Ο.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

  • Αλλα την 1Η ΘΕΣΗ Γυναικών στην  κατηγορία  Laser  Radial  κατέλαβε και στο  Διασυλλογικό αγώνα “Κύπελλο Φθινοπώρου 2017 – Εις μνήμην Ναυάρχου Βότση” για σκάφη  Optimist – LASER 4.7- LASER Radial- 420 -470 και Hansa που οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ.)  ” υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  το διήμερο 14-15 Οκτωβρίου 2017 στο θαλάσσιο στίβο του κόλπου Θεσσαλονίκης.

 

Αποτελέσματα :

1η ΘΕΣΗ ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  Ν Α.Ο. ΒΟΥΛΑΣ
2η ΘΕΣΗ
ΤΑΜΒΑΚΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ – Ν.Ο.ΘΕΣ/ΚΗΣ

3η ΘΕΣΗ ΣΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ – Ν.Ο.ΘΕΣ/ΚΗΣ