«28ο Κύπελλο Άνοιξης 2023»

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας υποδέχτηκε παραδοσιακά με μεγάλη χαρά και φέτος δεκάδες σκάφη που συμμετείχαν στο «28ο Κύπελλο Άνοιξης», θεσμός που διοργανώνεται κάθε χρόνο.

Στο σύνολο των ιστιοπλοϊκών αγώνων που απαρτίζουν το Κύπελλο Άνοιξης και διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού, α) αγώνας Πατρόκλου, β) Παράκτια διαδρομή και γ) ιστιοδρομίες Κέας τα πληρώματα με αμείωτο ενδιαφέρον έδωσαν το παρόν και απόλαυσαν ιδανικές συνθήκες ιστιοπλοΐας.

Το Σάββατο 20 Μαΐου διεξήχθη ο αγώνας Πατρόκλου και την Κυριακή 21 Μαΐου ο αγώνας Παράκτιας Διαδρομής.

Ο ενθουσιασμός και οι προσδοκίες πολλές όπως αντίστοιχα και ο αέρας που εξασφάλισε γρήγορες κούρσες στους ιστιοπλόους συμμετέχοντες.

Από την Παρασκευή 26 ως την Κυριακή 28 Μαΐου διεξήχθη ο αγώνας της Κέας για τα σκάφη όλων των κατηγοριών.

Μια τριήμερη ανοιξιάτικη ιστιοπλοϊκή εμπειρία που σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού για πολλούς από εμάς. Φέτος ο αγώνας της Κέας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος και σύντομος, ο καιρός βοήθησε ώστε όλα τα σκάφη να τερματίσουν γρήγορα.

Το αγωνιστικό κομμάτι διεύθυνε με απόλυτη επιτυχία ο κ. Βασίλης Κασκούρας ως πρόεδρος της επιτροπής αγώνων. Στο πλευρό του, στο σκάφος επιτροπής, βρέθηκαν εθελοντές του ομίλου μας.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο.Βούλας πραγματοποιήθηκε η Απονομή των κυπέλλων για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες για τα συνολικά αποτελέσματα του 28ου Κυπέλλου Άνοιξης.

Η τελετή Απονομής ξεκίνησε με βραβεύσεις από τον Έφορο Τριγώνου κ. Κώστα Γκρέτσο για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και την πρόκρισή τους στην Εθνική Ομάδα 2023 στις αθλήτριες μας Δανάη Μιχάλαινα και Χριστίνα Χανδρινού στην κατηγορία Ilca4 και για την 3η Πανελλήνια νίκη στην κατηγορία Γυναικών Ilca6 στη Χριστίνα Μένη.

Στη συνέχεια ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ν.Α.Ο.Βούλας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή μας κ. Γιώργο Φλωρίδη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην εκπαίδευση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας. Να αναφέρουμε εδώ πως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προπονητών Ιστιοπλοΐας ανακήρυξε επίσημα πριν λίγους μήνες τον κ. Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος ηγείται της ομάδας αθλητών και αθλητριών μας στα σκάφη τύπου Ilca, «Καλύτερο Προπονητή της Χρονιάς 2022» κάνοντας μας όλους περήφανους για την πολυετή συνεργασία μας.

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές των ιστιοδρομιών από πλήθος επισήμων που τίμησαν και φέτος την τελετή μας. Σύσσωμα τα πληρώματα των σκαφών έσπευσαν να παραλάβουν τα έπαθλα τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το Ν.Α.Ο.Βούλας το 2024 για το 29ο Κύπελλο Άνοιξης.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ποτό, φαγητό και μουσική.

Συγχαίρουμε όλους τους κυβερνήτες και τα πληρώματα τους που συμμετείχαν στους αγώνες του Ν.Α.Ο.Βούλας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και πραγματοποίησαν απονομές, τον Δήμαρχο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τους εκπροσώπους του Δήμου κ. Διονύσιο Γεωργουλόπουλο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Πέτροβιτς Νατάλιο Αντιπρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνη Κουσαθανά Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας, κ. Ανδριόπουλο Μιχάλη Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Τεχνολογίας, κα Κανέλλου Μαρία Εντεταλμένη Σύμβουλο και Πρόεδρο Επιτροπής Παιδείας, κα Σφήκα Βασιλική Εντεταλμένη Σύμβουλο, κα Δώρα Τριάντη Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής. Ακόμη τον Αντιπρόεδρο της ΕΙΟ κ. Παπαστεφάνου Γεώργιο, τους εφόρους Ναυτικών Ομίλων, τα μέλη και τους γονείς των αθλητών του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας.

Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά την εταιρεία NGInox και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Ξυλούρη για την κατασκευή και χορηγία των επάθλων για τις βραβεύσεις σε αθλητές και σκάφη.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στα μέλη του Ομίλου μας κα Άρτεμις Γεωργάτου, κ. Βαγγέλη Ταμπακόπουλο και την εταιρεία «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» για την χορηγία τους στην εκδήλωση μας στον τομέα της εστίασης και τον υπέροχο μπουφέ που μας προσέφεραν.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους, τα μέλη του Ομίλου μας που μας υποστηρίζουν και που διέθεσαν τον προσωπικό τους χρόνο και τα σκάφη τους προκειμένου να συνοδεύσουν και να υποστηρίξουν τους αγώνες μας, τον κ Κωνσταντίνο Χαλόφτη, τον κ. Λαυρέντη Παρασκευαϊδη, τον κ Νίκο Παντοσίτη, τον κ Μόρτι Σαούγκη και τον κ. Γρηγόρη Κουρουνλιάν.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια χρονιά και όλους τους εργαζόμενους στον Ν.Α.Ο.Βούλας, τους προπονητές μας, τους φύλακες το διοικητικό προσωπικό, τη γραμματεία μας και όλους τους εθελοντές που ακούραστα συμμετείχαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.

Χωρίς εσάς η βραδιά αυτή δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη.

Τέλος ευχαριστούμε και όλους τους αθλητές ιστιοπλόους που εμπιστεύτηκαν και τίμησαν τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βούλας συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες και του φετινού Κυπέλλου Άνοιξης.

Ο όμιλος μας αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του προς το άθλημα της Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής θάλασσας, με την διοργάνωση αγώνων, με την ύπαρξη ενεργών σχολών ιστιοπλοΐας, με σταθερή αθλητική ΠΟΛΥΕΤΗ παρουσία σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κυρίως με τις διακρίσεις από τα σκάφη μας. Συνεχίζουμε με απόλυτη ευαισθησία στον αθλητισμό, στην ευγενή άμιλλα, την οικολογική ευαισθησία με σκοπό την ανάδειξη της περιοχής μας σε ένα μοναδικά οργανωμένο Ιστιοπλοϊκό αθλητικό κέντρο για την ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού.

Η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Α.Ο.Βούλας

Ιωάννα Βαμβακάρη.

2023-anixi-winners