Δελτίο Τύπου Αθλητικού Τμήματος Laser

Στην κορυφή του βάθρου τα κορίτσια του αθλητικού τμήματος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας στον Open Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Κύπελλο Θρύλος.

Τα μέλη, το ΔΣ και οι όλοι οι προπονητές του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας συγχαίρουμε τα παιδιά-αθλητές του ομίλου μας για την προσπάθεια τους, την αφοσίωση τους και την αγάπη που δείχνουν στο άθλημα της ιστιοπλοΐας

.

Οι αθλήτριες του ΝΑΟ Βούλας Δανάη Μιχάλαινα και Χριστίνα Χανδρινού κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες Ilca 4 και Ilca 4 U16 αντίστοιχα και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σημείο του βάθρου στην απονομή του Open Πανελληνίου Διασυλλογικού Αγώνα Κύπελλο Θρύλος που οργάνωσε ο ΟΣΦΠ το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στο Φαληρικό όρμο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και η Χαρά Νασούφη που κατέκτησε την 4η θέση στα κορίτσια U16, ο Τσαβδαρίδης Χρήστος για την 21η θέση και ο Ροζης Γιώργος για την 24η θέση στη γενική κατάταξη.

Σε έναν αγώνα με δύσκολες συνθήκες, άπνοιες και πολλές μεταβολές του ανέμου οι αθλητές μας που συμμετείχαν στις ιστιοδρομίες απέδειξαν ακόμα μια φορά τη δυναμική του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ν.Α.Ο.Βούλας.