ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Με συνολικά 63 αθλητές στην κατηγορία LASER 4,7 στον διασυλλογικό αγώνα »Ειρήνης – Φιλίας» του ΝΟΕΦ  στις 11-12/2/2017 η αθλήτρια του ΝΑΟΒ  Βικτωρία Σμυρνιούδη βρέθηκε και πάλι στο βάθρο.

Μετά από 6 ιστιοδρομίες με δυνατό άνεμο και κρύο κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία των κοριτσιών.

Εξαιρετική εμφάνιση είχε ο Νίκος Γκιώνης και η Μαρίνα Καγιαλή όπου κατάφεραν να τερματίσουν στην τέταρτη θέση στην κατηγορία τους αντίστοιχα.

Στην προετοιμασία των αθλητών μας για τα περιφερειακά που θα ακολουθήσουν βρίσκεται και ο Αντώνης Φριτζελάς και η Βαρβάρα Πόρτολου ζυγίζοντας τις δυνάμεις τους και τον ανταγωνισμό.

Οι Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους  αθλητές του ΝΑΟΒ  συνεχίζονται στον διασυλλογικό αγώνα του ΙΟΠ στις 18-19/2/2017 με την ονομασία «Κύπελλο Ολυμπιονικών 2017».

Οι αθλήτριες του ΝΑΟΒ Βικτωρία Σμυρνιούδη, Μαρίνα Καγιαλή και Βαρβάρα Πόρτολου κατέλαβαν την 2η, 6η και 8η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους ενώ στην κατηγορία των αγοριών ο Νίκος Γκιώνης κατέλαβε την 4η θέση.

 

Ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και καλή συνέχεια στα περιφερειακά.

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Με νίκες στις δυο κατηγορίες (Laser radial και Laser 4,7)   και νέο πρόσωπο στο βάθρο ο ΝΑΟΒ.

Πιο συγκεκριμένα, στον Διασυλλογικό  αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ 2016» που διεξήχθη από τον ΝΟΚ στις 17-18 Δεκεμβρίου 2016, ο Παναγιώτης Τσιολακίδης, αθλητής του ΝΑΟΒ, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Laser radial επιβεβαιώνοντας τις αγωνιστικές του προσπάθειες.

Στην κατηγορία  Laser 4,7, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό στα κορίτσια της εθνικής ομάδας το 2016, η Βικτώρια Σμυρνιούδη του ΝΑΟΒ κατέλαβε την 2η θέση συμπληρώνοντας την τριάδα με 1η την Νικολάου Άννα και 3η την Σαρίδου Χρυσή.

Στην 2η θέση στην κατηγορία Laser 4,7 U16 βρέθηκε η αθλήτρια του ΝΑΟΒ  Καγιαλή Μαρίνα, η οποία ήρθε και 4η στην κατηγορία κοριτσιών, δηλώνοντας το παρών στους  σημαντικούς αγώνες της αγωνιστικής χρονιάς.

Με αυτές τις νίκες έκλεισε η χρονιά 2016 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα σκάφη laser του ομίλου μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς για τις προσπάθειες τους.

Καλές Γιορτές