Ο προπονητής του ΝΑΟΒ, Ζαννέτος Μαλατέστας, με τον αθλητή, Πάτροκλο Μανδηλάρη.

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το Ν.Α.Ο.Βούλας σημείωσε ο Πάτροκλος Μανδηλάρης στο σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς. Για την πανελλαδική πρόκριση για την Εθνική ομάδα Optimist που διοργανώθηκε από τις 7 έως τις 11 Απριλίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΣΕΑΝΑΤΚ σε συνεργασία με την Ε.Ι.Ο., ο αθλητής του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας, κατάλληλα προετοιμασμένος από τον προπονητή του, Ζαννέτο Μαλατέστα, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 3η θέση ανάμεσα σε 120 ιστιοπλόους από όλη την Ελλάδα, σε έναν πολύ δύσκολο από άποψη ανταγωνισμού και καιρικών συνθηκών αγώνα.

Ο Ν.Α.Ο.Β. συμμετείχε στην τελική πρόκριση με τέσσερις αθλητές, οι οποίοι πάλεψαν μέχρι την τελευταία ιστιοδρομία, με αποκορύφωμα την προσπάθεια του Σίμου Γαρυφαλλίδη, ο οποίος έχασε την πρόκριση στην Εθνική για 2 μόλις βαθμούς.

Μάρτιος 2017
 

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΚΑΦΩΝ OPTIMIST     25-26/3/2017 2η ΦΑΣΗ

Με εντυπωσιακή συμμετοχή 221 αθλητών από 25 Ομίλους, ολοκληρώθηκε η 2η Φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος OPTIMIST Αθηνών 2017  στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η άρτια οργάνωσή του από τους ανθρώπους του ομίλου, οι οποίοι φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο τις αποστολές όλης της Αθηναϊκής Περιφέρειας.

 Οι ασθενείς και συνεχώς μεταβλητοί άνεμοι που επικράτησαν όλο το Σαββατοκύριακο στον όρμο της Βούλας, ταλαιπώρησαν τόσο τους μικρούς  ιστιοπλόους όσο και την Επιτροπή του αγώνα που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για την διεξαγωγή ιστιοδρομιών.

Αγωνιστικά, στην μια και μοναδική κούρσα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου, οι αθλητές του Ν.Α.Ο.Β. κατέλαβαν την 1η θέση με τον Πάτροκλο Μανδηλάρη και την 2η με τον Παναγιώτη Μαρκουλή και μαζί με τον Σίμο Γαρυφαλλίδη και τη Ναταλία Καλπάκα πήραν την πρόκριση για την Προεθνική Ομάδα.

 

Αγωνιστική ομάδα Optimist του NAOB με τον προπονητή τους κ. Ζαννέτο Μαλατέστα.

 

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ LASER

1Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΒ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗ

Με συνολικά 63 αθλητές στην κατηγορία LASER 4,7 στον διασυλλογικό αγώνα »Ειρήνης – Φιλίας» του ΝΟΕΦ  στις 11-12/2/2017 η αθλήτρια του ΝΑΟΒ  Βικτωρία Σμυρνιούδη βρέθηκε και πάλι στο βάθρο.

Μετά από 6 ιστιοδρομίες με δυνατό άνεμο και κρύο κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία των κοριτσιών.

Εξαιρετική εμφάνιση είχε ο Νίκος Γκιώνης και η Μαρίνα Καγιαλή όπου κατάφεραν να τερματίσουν στην τέταρτη θέση στην κατηγορία τους αντίστοιχα.

Στην προετοιμασία των αθλητών μας για τα περιφερειακά που θα ακολουθήσουν βρίσκεται και ο Αντώνης Φριτζελάς και η Βαρβάρα Πόρτολου ζυγίζοντας τις δυνάμεις τους και τον ανταγωνισμό.

Οι Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους  αθλητές του ΝΑΟΒ  συνεχίζονται στον διασυλλογικό αγώνα του ΙΟΠ στις 18-19/2/2017 με την ονομασία «Κύπελλο Ολυμπιονικών 2017».

Οι αθλήτριες του ΝΑΟΒ Βικτωρία Σμυρνιούδη, Μαρίνα Καγιαλή και Βαρβάρα Πόρτολου κατέλαβαν την 2η, 6η και 8η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους ενώ στην κατηγορία των αγοριών ο Νίκος Γκιώνης κατέλαβε την 4η θέση.

 

Ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και καλή συνέχεια στα περιφερειακά.

 

Ιανουάριος 2017

                                                                                                       Αθλητής ΝΑΟΒ  ΠαναγιώτηςΤσιολακίδης

 

Στο διασυλλογικό αγώνα του ΝΟΕ με την ονομασία «ΕΛΛΗ»  στις  14 και 15 Ιανουαρίου 2017, ο Ν.Α.Ο.Β  με τους αθλητές του βρέθηκε στο βάθρο δυο φορές.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οι αθλητές του ΝΑΟΒ  κατάφεραν να τερματίσουν στις καλύτερες θέσεις και να ανέβουν για άλλη μια φορά στο βάθρο.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία LASER RDL,  ο Παναγιώτης Τσιολακίδης κατέλαβε την 1η  θέση μεταξύ 14 αθλητών στην κατηγορία και ήλθε 3ος στην γενική κατάταξη.

Στα LASER 4,7, με συμμετοχή 42 αθλητών, οι αθλήτριές μας Βικτωρία Σμυρνιούδη και Μαρίνα Καγιαλή κατέλαβαν την 2η και 4η θέση στην κατηγορία τους αντίστοιχα.

Ο Νίκος Γκιώνης δήλωσε με την σειρά του το παρών και είναι αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει και εκείνος στους επόμενους αγώνες.

 

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.