Δελτίο Τύπου Αθλητικού Τμήματος LASER

Η αθλήτρια του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας Χριστίνα Μένη, μετά από 5 συνολικά ιστιοδρομίες στο διασυλλογικό αγώνα Midwinter Cup 2022 που διοργάνωσε ο ΝΟΠΦαλήρου το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου με δύσκολες καιρικές συνθήκες, πολλές μεταβολές του ανέμου και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, κατάφερε να αναρριχηθεί στην 1η θέση στην κατηγορία Ilca4 και να καταταγεί 2η στη γενική κατάταξη σε σύνολο 50 αθλητών.

Καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια στην κατηγορία IlCA6 με πολύ δυνατό συναγωνισμό ο αθλητής του ΝΑΟΒ Ευάγγελος Κουκούδης κατέκτησε την 12η θέση σε σύνολο 30 αθλητών.

Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους αθλητές του Ν.Α.Ο.Β Χανδρινού Χριστίνα και Τσαβδαρίδη Χρήστο που συμμετείχαν στις ιστιοδρομίες.«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νίκη αυτή από το αθλητικό τμήμα του Ομίλου μας και αποδεικνύεται ακόμα μια φορά η δυναμική του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ν.Α.Ο.Βούλας» δήλωσε ο Έφορος του τμήματος κ. Κώστας Γκρέτσος.

Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή του Συλλόγου κ. Γιώργο Φλωρίδη για την εξαιρετική δουλειά που καταβάλει έτσι ώστε οι αθλητές του Ν.Α.Ο.Βούλας να είναι πάντα σε αγωνιστική ετοιμότητα και να ξεχωρίζουν.

Η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων

Ιωάννα Βαμβακάρη