Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση Αθλητικού Τμήματος για τις κατηγορίες ILCA και OPTIMIST

Σημαντικές διακρίσεις των αθλητών του ΝΑΟΒ στους Open Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες «Νικόλας Τσόχας» ΝΟΚαλαμακίου  και «Σπύρος Παπαδής» ΝΟΔελφιναρίου.

 Φωτογράφος Θ. Μ. – Φωτογραφίες ελεύθερες προς δημοσίευση.

Με εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλες τις ιστιοδρομίες η αθλήτρια του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας Χριστίνα Μένη εξασφάλισε την 1η θέση στην κατηγορία ILCA4 κοριτσιών στον Open Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα «Νικόλας Τσόχας» του ΝΟΚαλαμακίου. Από τις 15 συνολικά συμμετοχές κοριτσιών στον αγώνα ξεχώρισαν και οι υπόλοιπες αθλήτριες μας, στην 5η θέση η Δανάη Μιχάλαινα και στην 9η θέση η Γρηγοριάδη Ευαγγελία. Τέλος στην κατηγορία ILCA U16 την 4η θέση κατέκτησε η αθλήτρια Χανδρινού Χριστίνα.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μετά την πρόκριση του για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην Εθνική ομάδα ο αθλητής του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας Νέστορας Μιχάλαινας τερμάτισε 2ος στην κατηγορία Optimist U13 και 6ος στην Γενική κατάταξη στον Open Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα «Νικόλας Τσόχας» που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΝΟΚαλαμακίου στις 12 και 13 Μαρτίου 2022.

Είναι ο δεύτερος αγώνας που ο Νέστορος ανεβαίνει στο βάθρο μετά τον Open Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα «Σπύρος Παπαδής» που διοργανώθηκε από τον ΝΟΔελφιναρίου στις 5 και 6 Μαρτίου 2022 και στον οποίο κατέκτησε την 2η θέση στα Optimist U13 και την 3η θέση στη Γενική κατάταξη.

Φωτογράφος Θ. Μ. – Φωτογραφίες ελεύθερες προς δημοσίευση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του ΝΑΟΒούλας για τη συμμετοχή τους στους αγώνες αλλά και στους προπονητές μας κ. Γιώργο Φλωρίδη, κ. Πάχο Παπαστεφάνου και κ. Γιώργο Γεωργαλά για την προετοιμασία των αθλητών και τη μέριμνα προς τη φυσική τους κατάσταση.