Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 Ilca6 Γκντίνια Πολωνίας.

Καλύτερη Ελληνική εμφάνιση από την αθλήτρια του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας Μαρία Χριστίνα Μένη.

Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ilca6 για το 2023 ILCA 6 Youth European Championships που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Γκντίνια (Gdynia) της Πολωνίας.
Η αθλήτρια του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας Μαρία Χριστίνα Μένη από τις πρώτες ιστιοδρομίες πραγματοποίησε σταθερά την καλύτερη ελληνική εμφάνιση στον αγώνα κάνοντας μας όλους περήφανους.

Μετά από 9 συνολικά κούρσες, με δύσκολες και ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες για τους ιστιοπλόους, τερμάτισε στην 11η θέση με συνολικά 113 βαθμούς ξεχωρίζοντας και αποδεικνύοντας πως η σκληρή προετοιμασία, η επιμονή και η συνέπεια στην προπόνηση αποδίδει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα έλαβαν μέρος 118 αθλήτριες από συνολικά 28 χώρες.

Στην 87η θέση τερμάτισε η Μιράντα Παπαδάκη, η δεύτερη αθλήτρια του Ομίλου μας που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η εμφάνισή της αφήνει πολλές υποσχέσεις στο μέλλον για σπουδαία αποτελέσματα.
Τις δύο αθλήτριες συνόδευσε στην Πολωνία ο προπονητής τους κ. Γιώργος Φλωρίδης.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στις αθλήτριές μας και τον προπονητή τους και τους ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις για το μέλλον.

Η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Α.Ο.Βούλας
Ιωάννα Βαμβακάρη