Λαμπρός εορτασμός των Θεοφανείων 2024 στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βούλας

Με λαμπρότητα και κατάνυξη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 εορτάστηκαν στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου μας τα Θεοφάνεια με την τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

Παρουσία του Δημάρχου ΒΒΒ κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, μελών, αθλητών, φίλων του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας αλλά και πλήθος επισκεπτών ο όρμος της Βούλας υποδέχτηκε τους κολυμβητές αλλά και το στόλο των σκαφών Optimist με τους μικρότερους αθλητές μας που τους συνόδευσαν οι προπονητές τους.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ν.Α.Ο.Βούλας, οι ευχές από τα μέλη του Δ.Σ. και το πατροπαράδοτο κέρασμα των επισκεπτών μας.

Στην κοπή της πίτας των μελών και φίλων του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας τυχερή αναδείχθηκε η κα Ζωή Κοσμά η οποία κέρδισε φλουρί και ένα διακοσμητικό γούρι.

Το αντίστοιχο φλουρί της πίτας για το Αθλητικό Τμήμα μαζί με μια δωροεπιταγή – ευγενική χορηγία της εταιρείας Ναυτίλος Yacht Equipment κέρδισε η μικρή αθλήτριά μας Αϊγκή Μαριάννα.

Καλή φώτιση σε όλους με υγεία και αισιοδοξία!

 

Η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του ΝΑΟΒούλας

Ιωάννα Βαμβακάρη