ΟPTIMIST ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟPTIMIST ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017O

ΤΡΙΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΒ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΗΣ
Στα πλαίσια ενός ιδιαίτερα πετυχημένου, για τα ελληνικά χρώματα , Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας μικρών σκαφών, που διεξήχθη την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2017 στο Τεκιρντάγκ (αρχαία Ραιδεστός) της Τουρκίας, οι αθλητές του ΝΑΟΒ Πάτροκλος Μανδηλάρης και Ναταλία Καλπάκα πέτυχαν, ανάμεσα σε 100 περίπου αθλητές από 8 χώρες, να διακριθούν. Ο μεν Πάτροκλος κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Optimist των αγοριών, καταλαμβάνοντας συγχρόνως την 3η θέση της Γενικής Κατάταξης, η δε Ναταλία καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην κατηγορία Optimist των κοριτσιών και την 22η της Γενικής.
Οι διακρίσεις αυτές έρχονται σαν συνέχεια των πολλών διακρίσεων των συγκεκριμένων αλλά και των άλλων αθλητών του Ομίλου, τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist, όσο και σε σειρά Διασυλλογικών αγώνων της απελθούσας αγωνιστικής περιόδου.

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον ζήλο και την αφοσίωση τους στο άθλημα που αγαπούν, στους προπονητές τους Ζαννέτο και Νίκο για τις άοκνες προσπάθειες τους, καθώς και στους γονείς των παιδιών για την συνεχή υποστήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους.
Με την ευκαιρία ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον αποχωρήσαντα, μετά την απόφασή του να εγκατασταθεί στην Πάρο, στον τόπο καταγωγής του, προπονητή Optimist Ζαννέτο Μαλατέστα για την πολύχρονη προσφορά του, γεμάτη με πάμπολλες διακρίσεις των αθλητών του ομίλου και καλωσορίζει και εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο προπονητή των παιδιών Πάσχο Παπαστεφάνου.
Στο επανιδείν … στον (υγρό) στίβο!