Αποχαιρετισμός στο μέλος μας Γιάννη Σαρασίτη

Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας αποχαιρετά τον Γιάννη Σαρασίτη ένα δικό μας άνθρωπο, η διαδρομή και η συνεισφορά του οποίου σημάδεψαν τις δράσεις ακόμα και την ίδια την ύπαρξη του Ομίλου μας. Έχουμε μόνο θετικές μνήμες από τη ζωή και το έργο του. Αποχαιρετάμε έναν καλό φίλο, ιστιοπλόο, έναν σωστό οικογενειάρχη, έναν δάσκαλο για πολλούς από εμάς.

Ο Γιάννης Σαρασίτης ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα, η εργατικότητα, το ήθος του αλλά και το χιούμορ του!

Άνθρωπος διακριτικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις, με συμμετοχή και μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και το σεβασμό όλων των μελών του Ομίλου μας. Προσέφερε διαχρονικά στον ΝΑΟΒούλας χωρίς ποτέ να έχει την παραμικρή σκοπιμότητα.

Γεμάτος καλοσύνη τον χαρακτηρίζει μια μεγάλη δημιουργική και παραγωγική διαδρομή την οποία έζησε με ήθος και ανιδιοτέλεια. Φεύγει και αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του.

Μας λύπησε όλους η δύσκολη προσωπική δοκιμασία της υγείας του το τελευταίο διάστημα. Ένα διάστημα που όμως αξιώθηκε να λάβει τη βαθιά αφοσίωση και φροντίδα της οικογενείας του η οποία με περίσσευμα ψυχής στάθηκε πλάι του.

Τα Μέλη και το ΔΣ του ΝΑΟ Βούλας αποχαιρετάμε το Γιάννη Σαρασίτη στο τελευταίο, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής του χαρούμενοι και περήφανοι που τον γνωρίσαμε.